Alla inlägg under augusti 2008

Av Annika - 18 augusti 2008 08:48


Blev kontaktad av ett företag som heter Beautiful Business, de stöttar kvinnliga entreprenörer, både de som vill starta eget och de som varit igång en längre tid. Nu ville dom jobba med mig och förmedla mig som talare och moderator. Och det var ju trevligt! Eftersom de finns här i Göteborg ska jag försöka träffa dom.


I går kväll sorterade jag kursmaterial. Nu börjar det "riktiga" jobbet - puh. Men mina första uppdrag är 1 timmes-jobb. Ha ha. Alldeles lagom, man ska inte jobba mer än en timme åt gången! (Hihihi)


Jag har i alla fall haft en underbar sommar (i en bronsåldersatmosfär) (ler) Nu hoppas vi på en härlig och lång höst! Hösten är vacker!


Annika - som är pigg och utvilad, redo för nya spännande utmaningar

Av Annika - 17 augusti 2008 17:06


Idag har jag varit ute och gått hela eftermiddagen! Jag älskar att gå långpromenader! Förr sprang jag mycket, var med i alla lopp man kunde anmäla sig till. Men sedan pajade mina höfter, antagligen av att jag sprang för mycket på asfalt. Ingen visste vad som var fel, men under ett drygt halvår kunde jag inte gå mer än 200 m. och då med kryckor. Jag hade en vansinnig värk, blev halv neddrogad av värktabletter och hamnade i världens depression. Jag trodde verkligen att jag aldrig mer skulle kunna gå!


Som av ett trollslag blev jag plötsligt frisk - fortfarande förstod läkare, naprapater och osteopater ingenting!  Men efter det har jag nöjt mig med att promenera. Långt och snabbt. Det är jättebra för konditionen - och själen!


Nu för tiden är jag djupt tacksam över att jag kan gå! Ofta behöver vi få oss en rejäl tankeställare för att komma ihåg att ingenting kan tas för givet. På något sätt är jag glad för det där gräsliga halvåret. Numera värdesätter jag alla promenader, att få tillgång till naturen, att ha frihet att röra mig utan värk! Tack, tack, tack....för att jag fortfarande får vandra bland träden! :) :)


Annika - som tycker att naturen är så vacker i alla årstider!


---------------


Trollskog:



Jag vandrar alltid runt sjöar - av någon anledning.  Och sådana har vi ju många av i Sverige!



Av Annika - 17 augusti 2008 10:17


God morgon, alla :) Hoppas ni mår bra!


I går kväll insåg jag att det är lika bra att satsa stort på lanseringen av boken, nu när jag har så snygga foton! (Folke skrev till mig att de blivit jättebra, men jag har ju inte sett dom än). Boken ska få en egen hemsida. Men än så länge får den vara lite halvslumrande. Vi får väl se när jag får tid att utveckla den. :)


Idag ska jag också lämna över manuset till min lektör. Urrrrk. Den första utomstående som läser boken. Det är lite kusligt, för själv har jag ingen aning om hur folk kommer att uppfatta den!


Igår när jag satt och filade på texten på hemsidan, så tänkte jag faktiskt flera gånger på det jag själv skrev: "Vet vi egentligen vilka krafter som döljer sig under hällristningarna?"


Annika - som tror att det finns massor med saker vi inte upptäckt och inte förstår. Ännu... 


-------------


Det här är nog en SNÄLL hällristning, i alla fall :)

Minya och Skjöld står under Tors hammare som man och hustru




Av Annika - 17 augusti 2008 00:04


Allt är klart med vår filmagent i New York och vår film är nu frontad på deras hemsida, Filmakers Library . De har rättigheterna i USA och Kanada. KUL!


Nu "dealar" vi med agenter för resten av världen.


Annika - på väg i säng....

Av Annika - 16 augusti 2008 15:31


Märkliga saker händer ibland....

Efter en promenad i solen slog jag mig ner på ett fik. Ut ur skogen kommer en ståtlig påfågel spatserande. Han går rakt fram till mig - trots att jag är den enda på fiket som inte har något kaffebröd (alltså ingen mat) och där stannar han! "For ever", liksom!! Han bara står bredvid mig, totalt orädd, och stirrar på mig!


Folk börjar samlas, några tar upp sina kameror, barnen flockas. En liten unge säger: "Varför står han hos DIG?" "Jag har ingen aning!!" svarar jag sanningsenligt. En annan liten pojk ropar till sin mamma: "Mamma, jag vill också ha en sån fågel. Som tanten har!" (Ha ha! Glöm det!!)


Det är helt sjukt. Jag inser snart att jag är barnens nya idol! (skratt) Någon form av påfågelsdomptör. Efter en kvart strövar min nya kompis lugnt vidare och försvinner in i skogen igen. Helsjukt, liksom!!


Vad är det som sker?? Är det ett tecken?? Vad betyder det när jag drömmer om Zlatan och blir adopterad av en påfågel?! Snälla, hjälp mig...!! (Fniss)


Annika - stolt påfågelkändis!


-----------------


Här kommer min nya vän spatserande:



"Nä, jag vill inte ha mat. Jag tänkte bara säga hej!"



"Jag stannar hos dig tills du är klar!"


Av Annika - 16 augusti 2008 09:39


Det är 13 grader här just nu! Brrrrr....!!


Men i alla fall, jag införskaffade snygga, silvriga flip flops på REA på Din Sko.  100:- var ju helt okej.  De finns säkert över hela Sverige, så om ni funderar på att köpa dom: köp även hörselskydd! De floppar något så in i h-e! (fniss)  Folk liksom vänder sig om när man kommer. I går gick jag ner för trapporna i farstun och det lät som en smattrande kulspruta. Ha ha. 


Tur de var så billiga, för de blir inte långvariga....


Annika - som flip flopar iväg ut i köket för att göra frukost


-------------------


När jag sitter stilla är dom jätte-bra! (fniss)





Av Annika - 15 augusti 2008 21:04


Fick några gamla foton från filminspelningen förra månaden. Så jag lägger upp dom -  bara för att Tuva Novotny är SÅ snygg! :)




Johannes och Kjell såg mer sammanbitna ut....

(Men så hade Kjell också en väldigt påfrestande scen "att se fram mot")



 



Av Annika - 15 augusti 2008 15:05


Tillbaka från dagens provfilmning. Replikerna satt som ett smäck, jag spelade en arrogant, bitchig mor. Undrar varför filmbolagen alltid ringer mig när de behöver en äldre, kvinnlig bitch? (Hmm...ska inte fullfölja den tanken....hihihi)


Jag tar det här med en klackspark. Går det så går det. Desto tuffare för proffsen, som måste leva på det här! Usch, skulle inte vilja vara så desperat beroende av auditions. Då hade jag nog blivit dönervös.


Nu ska jag ägna mig åt boken - som jag ska lämna över till lektören på söndag, så nu måste jag skärpa mig och få det klart!


Annika - som har stapplat runt stan i nyinköpta skor. Ajjj!! Men dom var så perfekta för en bitchig, snoffsig kvinna. :) :)


------------------


Vår fina, anrika teater (f d cirkus, sedan bio, numera alltså teater) där jag provfilmade:


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards