Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

TACK för att jag får vandra bland träden

Av Annika - 17 augusti 2008 17:06


Idag har jag varit ute och gått hela eftermiddagen! Jag älskar att gå långpromenader! Förr sprang jag mycket, var med i alla lopp man kunde anmäla sig till. Men sedan pajade mina höfter, antagligen av att jag sprang för mycket på asfalt. Ingen visste vad som var fel, men under ett drygt halvår kunde jag inte gå mer än 200 m. och då med kryckor. Jag hade en vansinnig värk, blev halv neddrogad av värktabletter och hamnade i världens depression. Jag trodde verkligen att jag aldrig mer skulle kunna gå!


Som av ett trollslag blev jag plötsligt frisk - fortfarande förstod läkare, naprapater och osteopater ingenting!  Men efter det har jag nöjt mig med att promenera. Långt och snabbt. Det är jättebra för konditionen - och själen!


Nu för tiden är jag djupt tacksam över att jag kan gå! Ofta behöver vi få oss en rejäl tankeställare för att komma ihåg att ingenting kan tas för givet. På något sätt är jag glad för det där gräsliga halvåret. Numera värdesätter jag alla promenader, att få tillgång till naturen, att ha frihet att röra mig utan värk! Tack, tack, tack....för att jag fortfarande får vandra bland träden! :) :)


Annika - som tycker att naturen är så vacker i alla årstider!


---------------


Trollskog:Jag vandrar alltid runt sjöar - av någon anledning.  Och sådana har vi ju många av i Sverige! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se